Your browser does not support the canvas element.

Välkommen på skön löparhelg i vackra Halmstad. Se det som en kickstart inför hösten, en uppladdning efter skön semester och en rolig helg tillsammans med härliga löparvänner. Tillsammans med Halmstadälskarna Ingmarie Nilsson, Träningsglädje (Sara Rönne) och Snabba Fötter (Kenth Svensson) får du både inspiration, kunskap och mycket träningsglädje!

Sara, Ingmarie och Kenth Sara Ingmarie Kenth

Ingmarie, Sara och Kenth älskar Halmstad och beskriver det som en perfekt träningsstad. Här finns sköna motionsslingor på det grönskande Galgberget och vackra vyer längs med Prins Bertils stig som går från stan längs med kusten till Tylösand och Möllegård. Här kan benen rulla och själen få ro. Vi bor mitt i stan på Scandic hotell som ger oss specialpris och erbjuder sköna sängar, god mat, spa och nybyggt gym - om lusten skulle falla på.

Alla nivåer är välkomna: alla kör efter samma upplägg och får ta del av samma kunskap - men tränar efter sina förutsättningar. Ingen lämnas bakom - ingen springer för snabbt.

Du som deltagare får också en goodiebag med bra och användbara grejer!

Datum: 7-9 september 2012
Var: Halmstad, med boende på Scandic mitt i stan
Vad: Löparhelg med mycket träning, många skratt och god mat.
Pris: 2500 kr (för enkelrum)/1890 kr (för del i dubbelrum) för 2 nätters logi inklusive ekologisk frukostbuffé och 2 rätters middag fredag och lördag kväll (exkl. dryck). Tillgång till gym och spa. Bor du i närheten? Välkommen att delta på träning och middag på fredag och lördag för 1000 kr.

För anmälan och frågor, maila sararonne@gmail.com. Anmälan sker senast sista juli 2012 med betalning senast 7 dagar efter anmälan (du får information om betalning via mail). Observera att anmälan är bindande - men får överlåtas till annan person. Kommer du ensam men vill dela rum med någon annan - hör av dig så försöker vi pussla ihop efter bästa förmåga!

Ingmarie, Sara och Kenth

Preliminärt schema för helgen

Fredag

Ankomstdag! Vill du så tränar du en sväng i gymmet eller springer en skön kvällsrunda innan middagen - vi ger dig gärna förslag på våra favoriter!
18:00
Preliminärt föreläsning av kiropraktor Hans Nilsson
19:30
Middag

Lördag

7.30-8.00
Aktiv och dynamisk morgonyoga (Kundalini) som förbättrar uthålligheten och som ger en bra start på dagen. Rekommenderas för löpare! Alla nivåer är välkomna!
8.00 (ca)
Frukost
10.15-12.15
Intervallöpning
13.00
Fri tid för lunch och övriga aktiviteter.
15.30-17.30
Löpstyrka: ett fyspass för att stärka löparben, löparmagar och andra kroppsdelar du behöver i din löpning
19.00
Middag

Söndag

7.30-8.00
Aktiv och dynamisk morgonyoga (Kundalini) som förbättrar uthålligheten och som ger en bra start på dagen. Rekommenderas för löpare! Alla nivåer är välkomna!
8.00 (ca)
Frukost
10.30-13.00
Långpass
13.30
Lunch - betalas separat! Om vi är minst 8 personer ordnar Scandic "sportlunch" för 129 kronor med varmrätt på buffé, sallad, bröd och måltidsdryck. Lunch bokas och betalas i samband med anmälan.

Varmt välkomna!