Your browser does not support the canvas element.

Livsyogan har sina rötter i kundaliniyoga (enligt Yogi Bhajan). Den är en dynamisk och kraftfull gren på det stora yogaträdet.

Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklandet av bl.a. självacceptans, centrering och intuition.

Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla oss med ny kraft, ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet.

De allra flesta kan utöva denna typ av yoga och den är speciellt bra om man t.ex. vill få ökad stresstålighet, balansera blodtrycket, få bättre matsmältning, starkare muskler, mer energi och en ökad närvarokänsla.

Vill du också prova för att se om det är något för dig?

Jag erbjuder nu två olika prova-på-kurser under tre tillfällen då du bl.a. kommer att lära dig olika kroppsställningar (asanas), andningsövningar (pranayamas), meditationer och mantras (läkande ljud).

Plats; It's Yoga, Samadhi - Tjustgatan 5 på Södermalm nära T-Medborgarplatsen och Södra station
Mattor finns där. Det enda du behöver är mjuka sköna kläder och ev. en vattenflaska. Ät ingen stor måltid 3-4 timmar före.

Start
Kurs 1; Fredagar, 1/2, 8/2 samt 15/2 kl. 17:00 - ca 18:15.
Kurs 2; Lördagar, 2/2, 9/2 samt 16/2 kl. 16:00 - ca 17:15.

Kostnad
350 kr för alla tre klasserna
Enstaka pass (Föranmälan krävs); 150 kr

Med reservation för ev. ändringar.
Minst antal deltagare; 8
Max antal deltagare; 15

Sista anmälningsdag; Tisdag 29/1 (bindande anmälan)

Anmälan och kontakt;
Email; Ingmarie17 at gmail dot com
Tel; 070 4387686

Varmt välkomna. /Ingmarie