Boken Löpträning

Vill du beställa min bok Löpträning kan du göra det härifrån:

Your browser does not support the canvas element.
Anatomic Ortopedverkstan
Ingmarie Nilsson
Ingmarie Nilsson

Träning/friskvård

Jag har över 35 års erfarenhet av löpning. Har tävlat på elitnivå under många år och bland annat vunnit Stockholm Marathon, Tjejmilen, Finnkampen och ett trettiotal individuella SM-medaljer. Jag har tävlat i friidrotts-VM och gjort ett flertal landslagsuppdrag.

Jag är utbildad löptränare inom Svenska Friidrottsförbundet och Running Sweden och har flera års erfarenhet av coachning för träning på olika nivåer, både enskilt och i grupp. För närvarande arbetar jag bland annat som löptränare för Running Sweden.

Jag har varit ledare på löparresor med STS-alpresor och är även utbildad PowerPlate-instruktör samt Livsyoga-lärare.

Några av mina träningspaketserbjudanden.

Livsyoga

Livsyogan är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Man använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt läggs stort fokus på medvetenhet vilket innebär utvecklandet av bland annat självacceptans, centrering och intuition.

Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag, att fylla oss med ny kraft, ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet. Livsyogan står religiöst fri och inkluderar visdom från många andliga traditioner.

Livsyogan passar de allra flesta oavsett bakgrund, och erbjuder många olika yogapass. De har alla sitt specifika fokus till exempel att stärka immunförsvaret, vitalisera ryggen eller skapa centrering.

Ingmarie Nilsson